Na Městských slavnostech ve Vysokém Mýtě

Vysoké Mýto – V sobotu 7. září 2024 se na Městských slavnostech ve Vysokém Mýtě odehrál významný okamžik, kdy jsem měl tu čest vystoupit na pódium společně se starostou města Františkem Jiráským a náměstkem hejtmana Romanem Línkem. Tato tradiční událost přilákala mnoho návštěvníků, kteří si přišli užít pestrý program a oslavit společně kulturní dědictví  města.

Naše společné vystoupení na náměstí Přemysla Otakara II. bylo nejen příležitostí poděkovat všem, kteří se podílí na organizaci a úspěšném průběhu slavností, ale také možností sdílet naše vize pro budoucnost města a kraje. Starosta František Jiráský ve svém proslovu vyzdvihl důležitost tradic a společného života, které jsou klíčové pro udržení  společenství. Náměstek hejtmana Roman Línek pak zdůraznil význam spolupráce na úrovni kraje, která přináší rozvoj a inovace pro Vysoké Mýto.
Během mého pozdravu jsem oslovil přítomné s výzvou k aktivní účasti na veřejném životě a podpoře projektů, které přispívají k prosperitě a zlepšení kvality života v našem regionu. 

Městské slavnosti ve Vysokém Mýtě zůstávají významnou událostí, která už po leta spojuje obyvatele a návštěvníky v duchu společného cíle a sdílených hodnot. Jsem rád, že jsem mohl být součástí tohoto okamžiku, kdy byly přítomni i hosté z družebních měst Vysokého Mýta,  které můžete vidět na hromadné fotografii, a těším se na další příležitosti, jak společně přispět k rozvoji našeho celého Pardubického kraje.

Nejnovější příspěvky