Ke krajským volbám 2024

Letošním krajským volbám a mé angažovanosti v nich, se věnuji obsáhleji na svém facebooku, či instagramu. Zde na tomto webu, je to můj první a zároveň poslední předvolební příspěvek. Volební místnosti jsou otevřeny  již zítra v čase 14-22 hodin a v sobotu 8-14 hodin.
Jako před 4 lety jsem na stejné kandidátce, na níž mám celou řadu dlouholetých přátel, jsou to lidé ochotní pracovat pro druhé. Tito lidé nejsou jen spolukandidáti, jsou to opravdoví profesionálové a nadšenci, kteří věnují mnoho svého času a úsilí, aby přispěli k rozvoji a zlepšení našeho kraje. 

Pokud se rozhodnete podpořit mou kandidaturu, můžete tak učinit preferenčním hlasem. Stačí zakroužkovat číslo 16 před mým jménem na kandidátce 3PK – Pro prosperující Pardubický kraj.  Vaše podpora mi umožní pokračovat v práci, které se v krajském zastupitelstvu účastním, mimo jiné jako předseda dopravní komise. Proč usiluji opět o místo v zastupitelstvu kraje? Především mi to dá tolik potřebný přehled, sílu a energii pokračovat v obhajobě zájmů našeho regionu i na celostátní úrovni, tedy v Senátu. Je pro mě nesmírně důležité, abych mohl dál pracovat na konkrétních projektech, které pomáhají rozvíjet náš kraj a zlepšovat životní podmínky nás všech.
Rozhodnutí, koho v těchto volbách podpoříte, je samozřejmě pouze na vás. Je to vaše právo a privilegium, které by mělo být využito k tomu, abyste vyjádřili své názory a postoje. Je důležité se voleb zúčastnit, protože jen tak můžete mít vliv na to, kdo bude zastupovat vaše zájmy a kdo bude mít možnost měnit naše okolí k lepšímu. Volební účast je jedním z klíčových faktorů, kterými můžeme jako občané ovlivnit politické dění a zajistit, že naše názory a potřeby budou slyšet a  budou respektovány.
Na závěr bych chtěl vyjádřit své upřímné poděkování za vaši dosavadní podporu. Díky, že se zajímáte o budoucnost našeho kraje, a že jste ochotni přispět svým hlasem k jeho dalšímu rozvoji.  Děkuji.

Nejnovější příspěvky