FOOD FESTIVAL Jablonský Gurmán 2024

Jablonné nad Orlicí – V sobotu se v Jablonném nad Orlicí konala akce Jablonský Gurmán, která byla skvělou příležitostí pro všechny milovníky gastronomie. Tuto událost jsem měl možnost navštívit a mým průvodcem byl opět Kvido Štěpánek, majitel společnosti Bravo, v jejímž areálu se festival konal. Akce přilákala velké množství návštěvníků, kteří si mohli vychutnat jedinečnou atmosféru a nezapomenutelný kulinářský zážitek.

Festival nabízel ochutnávky nejrůznějších světových kuchyní, včetně indické, arabské, srílanské, mongolské, čínské, japonské, francouzské, americké a mexické. Kromě lahodných jídel měli návštěvníci také možnost prohlédnout si firemní „majstrštyk“ – MOTÚČKO, což přidalo akci další rozměr.

Celý festival se nesl v přátelské a uvolněné atmosféře, a byl skvělou příležitostí nejen pro ochutnávku exotických pokrmů, ale také pro setkání s lidmi sdílejícími stejnou vášeň pro dobré jídlo. Kvido Štěpánek a jeho tým odvedli skvělou práci při organizaci této události, která určitě nechala nezapomenutelné vzpomínky v srdcích všech účastníků.

Kvido Štěpánek je významný český podnikatel a filantrop, narozený 6. září 1957 v Ústí nad Orlicí.  Jeho podnikatelská činnost se zaměřuje na výrobní průmysl, kde Isolit-Bravo dosahuje významných úspěchů. Kvido Štěpánek je také známý pro své filantropické aktivity. Ročně věnuje více než tři miliony korun na charitativní účely, podporuje nemocnice, opravy historických památek a různé charitativní organizace jako Lékaři bez hranic či UNICEF. Patří mezi největší české filantropy a jeho přínos byl oceněn několika cenami, včetně ocenění VIA Bona za individuálního dárce a titulu Podnikatel roku 2002. Jeho životní filozofií je pomáhat těm, kteří to potřebují, což se odráží v jeho rozsáhlé filantropické činnosti. Jeho přístup k podnikání a charitě vychází z přesvědčení, že pokud má člověk více, než potřebuje, měl by pomáhat slabším.

Nejnovější příspěvky